Artiesten

Artiesten inhuren?

Op zoek naar de perfecte muzikale invulling van uw trouwfeest? Bij 050agency boekt u de beste DJ’s, bands, saxofonisten, zangers en zangeressen uit ieder genre. Binnen elk budget hebben wij een fantastische artiest beschikbaar!

Muziek kan uw feest maken of breken. Gelukkig zijn we bij 050trouwfeest gespecialiseerd in het boeken van goede artiesten. Graag horen we in een oriënterend gesprek uw wensen en voorkeuren op gebied van genres en vooral ook welke nummers voor u en uw partner speciaal zijn. Op basis daar van hebben we voor u de perfecte artiest(en) beschikbaar.

Zo beschikken we over DJ’s die gespecialiseerd zijn in dance, pop, urban, 80’s/90’s en Nederlandstalig, allemaal aangepast op uw voorkeuren. Deze DJ’s zijn erg geschikt om uit te breiden met een saxofonist, trompettist of zanger(es), om zo een dynamischere act op het podium te zetten.

Voor de liefhebbers van volledige livemuziek hebben we een ruim aanbod aan bands, die zowel covers als originele werken kunnen spelen binnen de genres pop, rock, jazz, funk en soul. Ook kunnen onze bands zich aanpassen op de wensen van u en uw partner, zodat ze de avond voor iedereen tot een fantastisch einde kunnen brengen.

Graag komen we met u in gesprek om de perfecte muzikale invulling van uw trouwfeest samen te stellen. Neem gerust contact met ons op via de telefoon, de email of het contactformulier op onze website voor een oriënterend gesprek!