trouwen op vlieland

Trouwen op Vlieland

Staat trouwen op Vlieland hoog uw verlanglijstje? Dan is dat niet zo gek: steeds meer verliefde stellen geven elkaar hier het ja-woord. Het eiland beschikt over prachtige uitgestrekte stranden, bossen, duinen en prachtige gebouwen. Dat Lees verder…

Gerrit & Maaike bij Van Heeckeren Ameland

Op 22 september 2018 vierden we het huwelijk van Gerrit en Maaike in hotel en horecagelegenheid Van Heeckeren op Ameland. Dit hotel is gelegen in het hartje van het oude centrum van Nes en biedt een uitstekende ruimte voor een trouwfeest op een Waddeneiland.

Anne & Jente bij Sunset Ameland

Op 1 september 2018 vierden we het huwelijk van Anne en Jente bij het prachtige strandpaviljoen Sunset Ameland. Deze mooie beachclub is gelegen aan Strand Hollum, waar men uit kijkt over de Noordzee en bij goed weer Terschelling.

Sander en Esmeralda in Slot Doddenael

Op 6 juni 2018 vierden we het huwelijk van Sander en Esmeralda in het prachtige Slot Doddendael. Dit mooie slot, gebouwd in de 14de eeuw en gelegen in Ewijk (nabij Nijmegen), is uitermate geschikt voor de viering van de belangrijkste dag van uw leven. Ook op deze zomeravond bleek dat weer.