Wilt u graag een écht leuke feestavond tijdens uw bruiloft? In dit artikel leest u over 7 ideeën voor de feestavond van uw bruiloft.

1: Kies voor een themafeest

Er is niets leukers dan een gevulde zaal met gasten die allemaal gekleed zijn volgens een dresscode of thema. U kunt de feestavond dan ook volledig inrichten naar een thema én er zijn natuurlijk talloze thema’s waar je uit kunt kiezen. De hele feestavond is compleet wanneer ook de hele trouwlocatie is ingericht volgens het thema. Feesten maar!

2: Een cabaretier inhuren

Een van de ideeën voor de feestavond van uw bruiloft is het inhuren van een comedian of cabaretier. Deze act geeft een leuke invulling aan de avond en uw gasten zullen de avond van hun leven hebben. Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte cabaretier voor uw bruiloft, zodat u er zeker van bent dat u terug kunt kijken op een geslaagde feestavond.

3: De keuze voor live muziek

U kunt de muziek tijdens de feestavond uit een laptop laten komen, maar niets is persoonlijker dan het inhuren van een liveband. Een liveband kan het eigen repertoire spelen, maar ook covers spelen van nummers die u graag wilt horen. Ook met een themafeest kan een liveband toepasselijke muziek laten horen. Bij het kiezen van een liveband heeft u een ruime keus, en het is dan ook belangrijk om meerdere bands te luisteren voordat u een keuze maakt.

4: De kracht van een bijzondere act

Met een bijzondere act zult u zeker een onvergetelijke feestavond beleven. Een bijzondere act komt u niet vaak tegen en zal dus zeker gewaardeerd worden. Ideeën voor de feestavond van uw bruiloft zijn bijvoorbeeld een goochelaar of een spectaculaire show van licht of dans. Het is wel belangrijk om van te voren met de trouwlocatie te overleggen of een dergelijke show mogelijk is zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

5: Drive in show

Om er zeker van te zijn dat alles goed geregeld wordt op de feestavond kunt u voor drive-in show huren voor een bruiloft. Hiermee bent u niet alleen verzekerd van een dj en apparatuur, maar ook van licht & geluid. De hele feestavond kan geregeld worden met behulp van een drive in show.

6: Akoestisch duo of trio

Livemuziek is goud waard, en wanneer dit volledig akoestisch is kan dit zeker toevoegen aan de sfeer op uw bruiloft. Een van de ideeën voor de feestavond van uw bruiloft is dan ook het inhuren van een muzikale act. Wij helpen u graag met het vinden van instrumentale duo’s of trio’s die begeleid worden door instrumenten als de gitaar, piano en/of andere instrumenten.

7: Spelletjes op de feestavond

Er zijn tal van ideeën voor de feestavond van uw bruiloft, en deze zal zeker bijdragen aan de gezelligheid op uw grote dag. U kunt er namelijk voor zorgen dat er leuke spelletjes gespeeld kunnen worden tijdens de feestavond waar jong en oud van kan genieten. Maar ook extra’s als een photobooth of een cocktailbar zijn sfeerverhogend. Dankzij een photobooth hebben uw gasten een tastbare herinnering aan de bruiloft. Dat is leuk voor iedereen.

De hulp van 050Trouwfeest

Welke ideeën voor de feestavond van uw bruiloft u ook zoekt, 050Trouwfeest kan u hierbij helpen. We kunnen niet alleen allerlei vormen van entertainment regelen, maar ook voor andere zaken rondom trouwen kunt u bij ons terecht, zoals licht en geluid, foto- en videografen. Neem vrijblijvend contact met ons op om gebruik te maken van ons grote netwerk van connecties voor alles wat met trouwen te maken heeft! Wij gaan graag het gesprek met u aan.

Categorieën: Bruiloften