Trouwen op zich is natuurlijk al een geweldig moment in uw leven, maar met een act op uw bruiloft kunt u de grote dag ’s avonds helemaal onvergetelijk maken. Er zijn tal van bijzondere acts te boeken voor uw bruiloft en daar kunnen wij als geen ander bij helpen. Onze experts luisteren naar uw wensen en kunnen op basis daarvan een goede act vinden. 050Trouwfeest regelt met veel plezier alle mogelijke acts voor uw bruiloft, zodat u en uw gasten tijdens de grote dag volop kunnen genieten van de entertainment.

Goochelaar of tekenaar als act op de bruiloft

Een act voor uw bruiloft vindt in de meeste gevallen op de feestavond plaats, maar dat is niet altijd het geval. U kunt er namelijk ook voor kiezen om gedurende de grote dag een act in te zetten op een trouwlocatie. Voorbeelden van deze acts zijn een sneltekenaar die de gasten snel en op een grappige manier vastlegt of een goochelaar die uw gasten vermaakt met indrukwekkende trucs. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een zanger of zangeres in te huren die tijdens het eten of een ander moment een prachtig nummer zingt.

Entertainment tijdens de feestavond

Een veel gekozen moment voor een act is de feestavond. Het jawoord is gezegd en het feestvieren kan beginnen en daar hoort entertainment van de bovenste plank bij. Een act voor uw bruiloft kiezen kan een lastige keuze zijn. Maar met onze hulp vindt u altijd iets wat zowel bij u past als bij de sfeer op uw bruiloft. Wilt u een onuitwisbare indruk maken op uw gasten en iets onvergetelijks bieden? Kies dan voor een spectaculaire voorstelling met licht, dans of allebei. Een buikdans-show is bijzonder en tegelijkertijd heel divers. Ook een spectaculaire vuurshow zal niet snel vergeten worden dankzij de vele hoogtepunten die de revue passeren.

Populaire keuze: de dj

Natuurlijk is de dj nog altijd een populaire keuze als act op een bruiloft en ook u kunt daar voor kiezen. Wij kunnen van alles voor u regelen: dj’s die hun eigen repertoire laten horen, maar u kunt ook kiezen voor een dj die de nummers draait die u van te voren hebt aangevraagd. Op deze manier weet u zeker dat de muziek op uw bruiloft in de smaak zal vallen. Dankzij onze goede connecties is er altijd wel een bruiloft dj die we voor uw bruiloft kunnen boeken.

Nog meer acts voor uw bruiloft

Ook het inhuren van een liveband is een onvergetelijke act en de variatie hierin is zeer groot. Kiest u voor een country-duo, een instrumentale band met bijzondere instrumenten of juist voor een vier- of vijfkoppige band die hun eigen pop of rockmuziek speelt? Een liveband kan ter plekke verzoekjes van uw gasten aannemen en zo een geïmproviseerde en tevens goed georganiseerde feestavond verzorgen. Andere leuke ideeën van acts voor uw bruiloft zijn een stand-up comedian of typetje die voor de nodige lachsalvo’s zullen zorgen.

Act op uw trouwlocatie

Welke act voor de bruiloft u ook kiest, het is belangrijk dat deze act ook mogelijk is op de locatie waar het feest plaatsvindt. Ga dus voor een trouwlocatie waar u veel ruimte hebt, bijvoorbeeld met een podium of een grote dansvloer. Zorg er ook voor dat u een locatie vindt waar de act goed uitgevoerd kan worden. Er zijn tal van trouwlocaties door heel Nederland te vinden en daar kan 050Trouwfeest u bij helpen. Bij een dj als act zult u minder ruimte voor de act nodig hebben, maar meer dansruimte. Een andere act heeft weer een podium van grotere omvang nodig. Neem contact met ons op voor het regelen van een goede trouwlocatie en acts voor uw bruiloft.

Categorieën: Bruiloften