Licht & Geluid

Goed licht en geluid is essentieel om uw trouwfeest perfect te laten verlopen. Wij leveren met alle liefde een DJ booth, speakers, draaitafels, lampen en special effects voor uw evenement!

Bij de perfecte locatie voor uw trouwfeest hoort ook perfect licht en geluid. Het zou zonde zijn als u en uw bezoekers in een prachtig kasteel, een mooi paviljoen of een weids grasveld niet optimaal kunnen genieten van de muziek en de show.

Of u nou alleen nog draaitafels nodig heeft, of een gehele productie voor 1000 mensen; bij 050trouwfeest leveren we graag de technische benodigdheden om uw feest tot een succesvol einde te brengen. Wij beschikken over DJ-booth’s, speakers, draaitafels, lampen en special effects van hoge kwaliteit. Alle producten zijn aan te passen op uw wensen, budget en de afmetingen van uw trouwlocatie.

Graag komen we met u in gesprek om de technische invulling van uw trouwfeest samen te stellen. Neem gerust contact met ons op via de telefoon, de email of het contactformulier op onze website voor een oriënterend gesprek!