Willen jullie graag trouwen in Assen? De stad Assen is unieke én goede locatie om elkaar het jawoord te geven. In de Drentse stad zijn er verscheidene locaties waar u met uw feestgangers terechtkunt. Zo kunt u onder andere trouwen in het stadshuis, maar ook kunt u nog uit talloze andere leuke locaties kiezen. In dit artikel vertellen wij u daar graag meer over.

Trouwen in Assen: enkele locaties

Als jullie willen trouwen in Assen, hebben jullie keuze uit talloze leuke locaties. Veel trouwlocaties in Drentse hoofdstad bestaan uit monumentale panden of oude gebouwen. Hierbij kunt u onder andere denken aan het stadshuis, het Drents museum, de Hertenkamp, het Van der Valk Hotel of misschien zelfs het TT Circuit. Ook in de indrukwekkende binnenstad staan enkele gebouwen waar u uit kunt kiezen. Uiteraard helpen wij jullie graag met het vinden van de perfecte trouwlocatie die past bij jullie wensen.

De feestavond in Assen

Als u graag wilt trouwen in Assen, kunt u er ook voor kiezen om de bruiloft receptie hier te houden. Zo kunt u onder andere de receptie en de ceremonie op deze locatie laten plaatsvinden. Echter kan dit ook op twee verschillende locaties: dat is maar net wat uw voorkeur heeft. Iedere optie heeft zo zijn voor- en nadelen. Als u kiest voor een andere locatie, kunt u kiezen uit talloze leuke opties. Zo kunt u kiezen voor grote boerderijen, verscheidene restaurants, maar ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een leuk hotel. Als u inspiratie zoekt, helpen wij u uiteraard graag tijdens een brainstormsessie. Tevens kunt u onze blog raadplegen voor leuke ideeën! Voor het trouwfeest helpen wij u graag met het boeken van een geschikte bruiloft dj naar keuze. Via ons bureau kunt u talloze leuke artiesten boeken, zodat het altijd een spectaculair feest wordt.

Foto- en/of videografie

Het is natuurlijk altijd fijn als u een geschikte trouwfotograaf of videograaf op uw bruiloft hebt. Als u nadien mooie foto’s en een leuke video kunt bekijken, kunt u het gevoel van uw bruiloft nog steeds weer opnieuw beleven. Het is echter van groot belang dat u een geschikte foto- en/of videograaf inhuurt. Daar willen wij u graag bij helpen: in deze wereld hebben wij verscheidene connecties én de volgende foto- en/of videograaf staat al voor jullie klaar. U kunt uiteraard voor een van de twee kiezen, maar een combinatie van beide is misschien nog leuker. Foto’s bekijken is immers leuk, maar nadien een prachtige video bekijken met bewegende beelden is misschien nog wel mooier.

Trouwen in Assen? Besteed belangrijke zaken uit

Als jullie willen trouwen in Assen, is het natuurlijk belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo zult u onder andere een geschikte trouwlocatie nog zijn, maar ook is het belangrijk dat u een goede fotograaf in huis haalt. Bovendien moet u ook nog denken aan de nodige entertainment en heeft u misschien wel personeel nodig dat de drankjes inschenkt. Wilt u graag trouwen in Assen zonder zorgen? Huur 050Trouwfeest in en wij helpen u uiteraard graag.

Neem contact met ons op

Wilt u graag trouwen in Assen? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het organiseren van uw prachtige trouwfeest. Als wij verschillende zaken mogen regelen, zorgen wij ervoor dat het een prachtig en onvergetelijk feest wordt. Ook als u alleen op zoek bent naar een geschikte fotograaf of een dj, helpen wij u uiteraard graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar én helpen u graag verder.

Categorieën: Trouwlocatie