Trouwen in Leeuwarden? Het Friese Leeuwarden is een prachtige en unieke locatie om elkaar het jawoord te geven! Deze stad in het noorden van het land staat bekend om de vele mogelijkheden als het gaat om trouwlocaties en plekken waar de receptie en het feest plaats kan vinden. En niet te vergeten: er zijn tal van schitterende natuurgebieden in Leeuwarden en omstreken waar uw trouwfoto’s geschoten kunnen worden. En voor de volledige invulling van uw grote dag kun u natuurlijk onze hulp inschakelen. Lees verder om te zien waar 050Trouwfeest u bij kan helpen voor het regelen van uw bruiloft in Leeuwarden.

Trouwen in Leeuwarden: de locaties

De hoofdstad van Friesland kent een groot aantal locaties waar u het jawoord kunt geven. Trouwlocaties in Leeuwarden bestaan voor een groot deel uit monumenten of oude gebouwen, zoals het stadhuis of diverse kerken. Leeuwarden heeft een indrukwekkende binnenstad met leuke grachtenpanden die u kunt afhuren voor uw bruiloft. Verder zijn er tal van hotels en zalen waar u terecht kunt voor de ceremonie. Kiest u voor een landelijke bruiloft in het prachtige natuurgebied van Leeuwarden of gaat u voor groots en luxe bij een van de vele trouwlocaties in de stad? 050Trouwfeest helpt u met het vinden van de trouwlocatie die bij u past.

De feestavond in Friesland

Trouwen in Leeuwarden betekent dat ook dat de bruiloft receptie en de feestavond hier plaats zullen vinden. U kunt ervoor kiezen dat zowel de ceremonie als receptie op dezelfde locatie plaatsvinden, maar dit kan ook op diverse locaties gevierd worden. Er zijn een aantal schitterende kastelen, landgoeden, grootse boerderijen en restaurants in de omgeving van Leeuwarden te vinden waar de receptie en feestavond gevierd kunnen worden. Voor de invulling van de receptie en feestavond is er op onze blog genoeg inspiratie te vinden. Wij helpen u graag met het boeken van een goede bruiloft dj of andere vorm van entertainment. Er zijn talloze artiesten waaruit u kunt kiezen.

De mooiste foto’s met een goede fotograaf

Alles rondom uw bruiloft kan geregeld worden in het prachtige Leeuwarden, dus ook de foto’s. Recreatiegebied de Groene Ster is een voorbeeld van schitterende natuur, maar ook de Grutte Wielen is een mooie gebied waar de mooiste trouwfoto’s geschoten worden. Om prachtige foto’s te krijgen is het belangrijk om voor een goede trouwfotograaf te kiezen, zodat u altijd terug kunt kijken op de mooiste dag van uw leven. Daar willen wij u graag bij helpen! 050Trouwfeest heeft veel connecties en regelt graag een goede fotograaf of videograaf in de buurt van Leeuwarden. 

Met onze hulp trouwen in Leeuwarden

Een bruiloft betekent een hoop geregel, maar met onze hulp kunt u de meest belangrijke dingen alvast van de lijst strepen. Trouwen in Leeuwarden betekent het regelen van een trouwlocatie, locatie voor de receptie en feestavond, maar ook een fotograaf, entertainment en nog veel meer. Door 050Trouwfeest in te schakelen maakt u kennis met heel veel verschillende mogelijkheden voor de invulling van uw dag. Vraag via ons offertes aan bij diverse aanbieders en ontdek waar u in Leeuwarden het meest voordelig uit bent, zonder dat u inlevert op sfeer en kwaliteit. 

Regel uw bruiloft via ons

Wilt u trouwen in Leeuwarden? Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u een vraag heeft over het boeken van een mooie locatie in Leeuwarden. Wij kunnen u verzekeren dat trouwen in Leeuwarden een gelegenheid wordt die op alle vlakken aan uw wensen voldoet. Ook als u op zoek bent naar een fotograaf of een dj helpen wij u graag verder. Met plezier regelen wij ook het licht en geluid tijdens de feestavond. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het vinden van de perfecte entertainment en andere leuke ideeën tijdens uw grote dag. 

Categorieën: Trouwlocatie